ANDA SEDANG MENCARI VITAMIN C TERBAIK UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA SEKELUARGA?

Tahukah anda kekurangan vitamin c boleh membawa maut?? Ya.! jika kurang vitamin c anda akan menghadapi risiko penyakit scurvy.

Penyakit scurvy ini berpunca dari kekurangan vitamin c. Sebab itu vitamin c sangat-sangat penting untuk diri kita. Bukan setakat makan vitamin c untuk cantik sahaja ya. Tapi makan vitamin c untuk sihat.

Perempuan memang sangat sinonim dengan vitamin c ni. Vitamin c wajib ada dalam hand bag. Sebab takut lupa nak makan vitamin c lalu muka cepat berkedut. Muka penuh jerawat. Jerawat tak nak kecut kalau tinggal vitamin c. Sangat menakutkan perempuan kan.

Vitamin c forever ni sudah 40 tahun di pasaran. Di jual di 160 buah negara satu dunia ni tau. Jadi memang terbukti selamat. Testimoni pengguna vitamin c terbaik ni pon banyak sangat.
Alhamdulillah.. Jerawat kecut selepas 4 hari penggunaan vitamin c terbaik ni. Makan vitamin c ni Badan pun dah tak letih lagi. Vitamin c ni juga sesuai dimakan ketika hamil.
Wahhhh makan vitamin c organik ni kulit muka makin cantik..makin putih.. Dapat bonus lagi.. Makan vitamin c dah jarang selesema.

Disclaimer: Testimoni ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna produk sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

Jangan pening lagi untuk cari vitamin c terbaik untuk kulit dan kesihatan. TAHNIAH..! Kami perkenalkan Forever Absorbent c.

Apa yang anda bakal nikmati selepas makan vitamin c terbaik ni?
  • Kulit cerah dan halus.
  • Jerawat segan nak hinggap.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Memudarkan jeragat
  • Mengurangkan selesema.
  • Membantu mengurangkan kesakitan resdung.
  • Membantu melegakan demam dengan cepat.
  • Antibodi semulajadi.
  • Anti alergik semulajadi.
  • Baik untuk kesihatan jantung.
  • Mengurangkan ketagihan merokok

 

Apa yang terkandung dalam tablet vitamin c terbaik ni?
vitamin-c-terbaik-oat-bran
  • Oat bran sangat bagus untuk kesihatan jantung kita
  • Memudahkan penyerapan vitamin c ke dalam tubuh kita
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan lalu tidak mudah selesema.
  • Mengawal osteoprosis & sangat bagus untuk pesakit Slip Disc
  • Menghalang radikal bebas meguasi tubuh

 

vitamin-c-terbaik-orrang-oren-asid-ascorbic

  • Oren sangat bagus untuk membekalkan vitamin c kepada tubuh badan kita
  • Dalam setiap tablet vitamin c forever mengandungi 60mg vitamin c
  • Makan 3 biji vitamin c sehari mencukupkan keperluan vitamin c kita.
  • Jumlah mg tablet vitamin c tidak terlalu banyak sebab dalam tablet ini ada oat bran yang memudahkan penyerapan vitamin c.
  • Oleh sebab itu buah pinggang akan lebih selamat.

 

vitamin-c-terbaik-bee-honey-madu-1

  • Bee Honey @ Madu Lebah membuat kita rasa kenyang.
  • Rasa vitamin c tak terlalu masam kerana sudah di campur dengan madu.
  • Madu memusnahkan bakteria dalam tubuh lalu memudahkan proses jerawat untuk mengecut.
  • Mengurangkan batuk & selesema.
  • Membantu menghilangkan alergik

 

vitamin-c-terbaik-betik-papaya

  • Betik Mempunyai ciri-ciri antioksidan membantu dalam usaha awet muda
  • Mencerahkan kulit muka & seluruh tubuh
  • Mengandungi votamin c
  • Membantu membersihkan kulit muka dari kotoran.

 

Vitamin c terbaik di pasaran, mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Vitamin c yang paling berkesan ini mendapat kelulusan daripada KKM. Inshaallah pasti selamat untuk tubuh badan anda terutamanya buah pinggang.

Anda wajib miliki vitamin c terbaik ini sekarang..! Lagi Testimoni pengguna tegar vitamin c terbaik ini..!

Disclaimer: Testimoni ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna produk sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

TAWARAN TERHAD UNTUK HARI INI SAHAJA ! !

PAKEJ A

  • RM775 (Harga asal)
  • RM549 (Selepas diskaun jimat RM226)
  • FREE postage
    FREE keahlian (next purchase diskaun 15%)
  • FREE Aloe scrub bernilai RM65.72

PAKEJ B

  • RM211.80 (Harga asal)
  • RM179 (Selepas diskaun jimat RM32.80)
  • FREE postage
  • FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE minyak urut aloe vera  dan minyak kayu putih
  • FREE ubat gigi aloe vera

PAKEJ c

  • RM69 (termasuk postage)
    FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE ubat gigi aloe vera

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau terus isikan borang tempahan di bawah

Frequent Ask Question (FAQ)

1. Kanak-kanak boleh makan vitamin c ini?
Boleh.

2. Berapa mg vitamin c untuk 1 tablet?
60mg vitamin c.

3. Berapa dos untuk kanak-kanak?
RDAs untuk kanak²:
1-3 tahun, 15 mg sehari >> suku tablet sehari
4-8 tahun, 25 mg sehari >> setengah tablet sehari
9-13 tahun, 45 mg sehari >> 3/4 tablet sehari

4. Berapa dos untuk wanita mengandung?
3 tablet sehari.

5. Berapa dos untuk wanita?
2 tablet sehari.

6. Berapa dos untuk lelaki?
3 tablet sehari.

7. Berapa dos untuk lelaki merokok?
5 tablet sehari.

8. Ada kelulusan KKM?
Ya ada.

9. Ada halal JAKIM?
Ya ada.

10. Vitamin c ini boleh mengecutkan jerawat?
Ya. Sangat membantu untuk mempercepatkan pengecutan jerawat.

Tawaran TERHAD. Dapatkan SEKARANG ! !

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau klik TEMPAH SEKARANG

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini