MASIH BELUM JUMPA STOKIS FOREVER LIVING PRODUCTS?

Anda sedang tercari-cari stokis Forever Living Products? Stokis aloe vera gel botol kuning ini? Sukacita K Miza nak maklumkan. Di Forever Living Products tiada stokis.

Kenapa tiada stokis? Sebab Forever tidak melibatkan orang tengah. Dari ladang aloe vera hingga ke centre, semuanya Forever uruskan sendiri. Semua produk sampai di tangan pengedar pada harga yang sangat murah. Inshaallah untung pun besar sangat.

Jadi.. Janganlah risau sangat.. Memang tiada stokis tapi.. anda tetap boleh jadi pengedar & leader di kawasan anda berada sekarang.

Forever Living Products ada lebih 200 produk. Dari hujung rambut sampai hujung kaki. Jadi anda boleh bayangkan Sales Funnel yang sangat lengkap.

 

Suplement Dari Ramuan Makanan Sunnah

Forever Living Products menggunakan ramuan dari makanan sunnah. Kita sudah biasa dengar tentang supplement bearasaskan delima, minyak zaitun, madu & aloe vera. Tapi pernahkah anda jumpa supplement berasaskan labu?

Ya. Forever Living Products menggunakan Labu untuk membantu masalah usus & masalah kelelakian.

Apa Kata Al Ujab Circle?

Puan Azwa Abas, Al Ujab Cirle, Melaka

Pengedar Forever Living Products, Bekas Executive TNB Melaka.

Kelebihan Daftar Ahli Di Bawah Al Ujab Circle

Cara Daftar Ahli Forever Prouducts & Dapat Untung Level Stokis

K Miza tahu bagaimana perit rasanya buat sales ribu-ribu tapi keuntungan yang anda dapat:

  • Tak cukup untuk bayar pinjaman bank
  • Tak cukup untuk bayar api, air, bil telefon
  • Tak mampu nak bayar gaji staf
  • Sewa kedai tertunggak

Sesak sangat bila duit banyak habis untuk marketing:

  • Bayar FB ads
  • Kos flyers & bunting
  • Kos belajar bisnes & marketing sana sini
  • Kos maintance diskaun sebagai stokis pon memeritkan jugak.

Menyedihkan bila PM masuk menderu-deru. Tapi susah nak close sales.

Tambah perit lagi sejak-sejak ada GST. Tuhan saja yang tahu perasan peniaga zaman sekarang.

Banyaknya dugaan bisnes zaman sekarang. Anda tak ada masa lagi untuk Try & Error sebenarnya. Makin banyak try.. makin tinggi kerugian.

Kak Miza boleh membantu anda dalam pemasaran online & offline. Anda akan di ajar cara membuat jualan menggunakan platform yang sudah terbukti menghasilkan jualan ratus ribu sebulan.

SIAPA KAK MIZA SAMPAI BOLEH GUIDE ANDA UNTUK BUAT SALES RM 1 JUTA SETAHUN?

Kak Miza sudah mula berniaga sejak umur 8 tahun lagi. Apa yang parents buat, kak Miza buat. Termasuklah cari besi, botol buruk di kawasan pembuangan sampah.

Walaupun dapat biasiswa JPA masa blajar kat USM dulu pon kak miza buat bisnes jugak. ALhamdulillah income Kak Miza RM100 sehari.

Mak ayah… Xde la susah mana pun… Tapi memang kak Miza jenis suka berdikari.

Selepas graduate dari USM Transkrian dalam Mechanical Engineering Allah bagi rezeki berkerja di syarikat gergasi dari UK. Kak Miza adalah engineer perempuan melayu ke dua kat R&D department.

PAKAR GOOGLE MARKETING

Google marketing ada 2 jenis. SEM & SEO. Bila kita pakar dalam google marketing, kita tak perlu cari orang dalam bisnes. Orang akan cari kita. 

Macam anda jumpa kak Miza sekarang. Anda cari kak Miza.. Ini yang bakal anda belajar dari Kak Miza

Disclaimer: Testimoni ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna produk sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

TAWARAN TERHAD UNTUK HARI INI SAHAJA ! !

PAKEJ A

  • RM775 (Harga asal)
  • RM550 (Selepas diskaun jimat RM225)
  • FREE postage
    FREE keahlian (next purchase diskaun 15%)
  • FREE Aloe scrub bernilai RM65.72

PAKEJ B

  • RM211.80 (Harga asal)
  • RM180 (Selepas diskaun jimat RM31.80)
  • FREE postage
  • FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE minyak urut aloe vera  dan minyak kayu putih
  • FREE ubat gigi aloe vera

PAKEJ c

  • RM70 (termasuk postage)
    FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE ubat gigi aloe vera

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau terus isikan borang tempahan di bawah

Frequent Ask Question (FAQ)

Adakah Forever Living Products bisnes MLM?

Ya. Tetapi dengan 3 Konsep

  1. Tiada orang tengah (Vertical Integrated Company)
  2. Kiraan bonus dari harga jual (tidak menggunakan sistem point², tiada uv/pv/bv)
  3. Royalty Bonus besar & menguntungkan tanpa perlu pairing² & matching

Soalan: Berapa lama jerawat boleh kecut?
Jawapan: Seawal 5 hari

Soalan: Berapa umur boleh makan ubat jerawat ini?
Jawapan: Seawal 1 tahun

Soalan: Berapa mg vitamin c untuk 1 tablet?
Jawapan: 60mg vitamin c

Soalan: Berapa dos untuk kanak-kanak?
Jawapan: RDAs untuk kanak²:
1-3 tahun, 15 mg sehari, suku tablet sehari

4-8 tahun
4-8 tahun, 25 mg sehari >> setengah tablet sehari

9-13 tahun, 45 mg sehari >> 3/4 tablet sehari

4.

Soalan: Berapa dos untuk wanita mengandung?
Jawapan:
3 tablet sehari.

Soalan: Berapa dos untuk wanita?

Jawapan: 2 tablet sehari

Soalan: Berapa dos untuk lelaki?

Jawapan:3 tablet sehari

Soalan: Berapa dos untuk lelaki merokok?
Jawapan:
5 tablet sehari

Soalan: Ada kelulusan KKM?

Jawapan: Ya ada

Soalan: Ada halal JAKIM?
Jawapan:  Ya ada

Tawaran TERHAD. Dapatkan SEKARANG ! !

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau klik TEMPAH SEKARANG
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini