ANDA SEDANG MENCARI VITAMIN C TERBAIK UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN ANDA SEKELUARGA?

Tahukah anda kekurangan vitamin c boleh membawa maut?? Ya.! jika kurang vitamin c anda akan menghadapi risiko penyakit scurvy.

Penyakit scurvy ini berpunca dari kekurangan vitamin c. Sebab itu vitamin c sangat-sangat penting untuk diri kita. Bukan setakat makan vitamin c untuk cantik sahaja ya. Tapi makan vitamin c untuk sihat.

Perempuan memang sangat sinonim dengan vitamin c ni. Vitamin c wajib ada dalam hand bag. Sebab takut lupa nak makan vitamin c lalu muka cepat berkedut. Muka penuh jerawat. Jerawat tak nak kecut kalau tinggal vitamin c. Sangat menakutkan perempuan kan.

Vitamin c forever ni sudah 40 tahun di pasaran. Di jual di 160 buah negara satu dunia ni tau. Jadi memang terbukti selamat. Testimoni pengguna vitamin c terbaik ni pon banyak sangat.
Alhamdulillah.. Jerawat kecut selepas 4 hari penggunaan vitamin c terbaik ni. Makan vitamin c ni Badan pun dah tak letih lagi. Vitamin c ni juga sesuai dimakan ketika hamil.
Wahhhh makan vitamin c organik ni kulit muka makin cantik..makin putih.. Dapat bonus lagi.. Makan vitamin c dah jarang selesema.

Jangan pening lagi untuk cari vitamin c terbaik untuk kulit dan kesihatan. TAHNIAH..! Kami perkenalkan Forever Absorbent c.

Apa yang anda bakal nikmati selepas makan vitamin c terbaik ni?
  • Kulit cerah dan halus.
  • Jerawat segan nak hinggap.
  • Mengecutkan jerawat.
  • Memudarkan jeragat
  • Mengurangkan selesema.
  • Membantu mengurangkan kesakitan resdung.
  • Membantu melegakan demam dengan cepat.
  • Antibodi semulajadi.
  • Anti alergik semulajadi.
  • Baik untuk kesihatan jantung.
  • Mengurangkan ketagihan merokok

 

Apa yang terkandung dalam tablet vitamin c terbaik ni?
vitamin-c-terbaik-oat-bran
  • Oat bran sangat bagus untuk kesihatan jantung kita
  • Memudahkan penyerapan vitamin c ke dalam tubuh kita
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan lalu tidak mudah selesema.
  • Mengawal osteoprosis & sangat bagus untuk pesakit Slip Disc
  • Menghalang radikal bebas meguasi tubuh

 

vitamin-c-terbaik-orrang-oren-asid-ascorbic

  • Oren sangat bagus untuk membekalkan vitamin c kepada tubuh badan kita
  • Dalam setiap tablet vitamin c forever mengandungi 60mg vitamin c
  • Makan 3 biji vitamin c sehari mencukupkan keperluan vitamin c kita.
  • Jumlah mg tablet vitamin c tidak terlalu banyak sebab dalam tablet ini ada oat bran yang memudahkan penyerapan vitamin c.
  • Oleh sebab itu buah pinggang akan lebih selamat.

 

vitamin-c-terbaik-bee-honey-madu-1

  • Bee Honey @ Madu Lebah membuat kita rasa kenyang.
  • Rasa vitamin c tak terlalu masam kerana sudah di campur dengan madu.
  • Madu memusnahkan bakteria dalam tubuh lalu memudahkan proses jerawat untuk mengecut.
  • Mengurangkan batuk & selesema.
  • Membantu menghilangkan alergik

 

vitamin-c-terbaik-betik-papaya

  • Betik Mempunyai ciri-ciri antioksidan membantu dalam usaha awet muda
  • Mencerahkan kulit muka & seluruh tubuh
  • Mengandungi votamin c
  • Membantu membersihkan kulit muka dari kotoran.

 

Vitamin c terbaik di pasaran, mendapat pengiktirafan Halal dari Jakim.

Vitamin c yang paling berkesan ini mendapat kelulusan daripada KKM. Inshaallah pasti selamat untuk tubuh badan anda terutamanya buah pinggang.

Anda wajib miliki vitamin c terbaik ini sekarang..! Lagi Testimoni pengguna tegar vitamin c terbaik ini..!

TAWARAN TERHAD UNTUK HARI INI SAHAJA ! !

PAKEJ A

  • RM775 (Harga asal)
  • RM550 (Selepas diskaun jimat RM225)
  • FREE postage
    FREE keahlian (next purchase diskaun 15%)
  • FREE Aloe scrub bernilai RM65.72

PAKEJ B

  • RM211.80 (Harga asal)
  • RM180 (Selepas diskaun jimat RM31.80)
  • FREE postage
  • FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE minyak urut aloe vera  dan minyak kayu putih
  • FREE ubat gigi aloe vera

PAKEJ c

  • RM70 (termasuk postage)
    FREE krim jerawat, jeragat dan parut,
  • FREE ubat gigi aloe vera

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau terus isikan borang tempahan di bawah

Frequent Ask Question (FAQ)

1. Kanak-kanak boleh makan vitamin c ini?
Boleh.

2. Berapa mg vitamin c untuk 1 tablet?
60mg vitamin c.

3. Berapa dos untuk kanak-kanak?
RDAs untuk kanak²:
1-3 tahun, 15 mg sehari >> suku tablet sehari
4-8 tahun, 25 mg sehari >> setengah tablet sehari
9-13 tahun, 45 mg sehari >> 3/4 tablet sehari

4. Berapa dos untuk wanita mengandung?
3 tablet sehari.

5. Berapa dos untuk wanita?
2 tablet sehari.

6. Berapa dos untuk lelaki?
3 tablet sehari.

7. Berapa dos untuk lelaki merokok?
5 tablet sehari.

8. Ada kelulusan KKM?
Ya ada.

9. Ada halal JAKIM?
Ya ada.

10. Vitamin c ini boleh mengecutkan jerawat?
Ya. Sangat membantu untuk mempercepatkan pengecutan jerawat.

Tawaran TERHAD. Dapatkan SEKARANG ! !

Berminat untuk dapatkan tawaran TERHAD ini?

Ada beberapa cara untuk dapatkan produk ini:

  1. Call sekarang di nombor hotline kami 019-99 22 614 (Wan)
  2. atau whatsapp kami. Hanya perlu tekan link ini untuk wasap kami.http://raduanyahya.wasap.my/
  3. atau terus isikan borang tempahan di bawah