Siapa saya sebelum join FOREVER

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kawan2 sekalian…

Nama diberi Muhammad Qaeyyum Hiffnie Bin Mahadzir atau lebih mesra dipanggil Qaeyyum. Dilahirkan di Bandar Metropolitan Kuala Lumpur. Mempunyai Degree in Chemical Engineering

Sekarang ni saya bekerja sebagai Engineer di salah sebuah company oil & gas dan alhamdulillah gaji yang ditawarkan pun agak selesa (boleh la untuk orang bujang).

Cumanya dalam keadaan ekonomi  sekarang ini, agak susah kalau kita hanya bergantung kepada satu income sahaja (Siapa setuju angkat tangan). Kita harus mencari alternative untuk mencari sumber pendapatan yang lain.

Pada suatu hari tu, masa tengah scroll FB tiba-tiba terjumpa iklan mengenai Aloe Vera Gel (AVG).

So saya pun pm lah page tu (Kak Shila). Macam-macam saya tanya dan akhirnya Alhamdulillah menjadi sebahagian daripada Al-Ujab Clan.

Sekiranya anda mencari alternative untuk sumber pendapatan / peluang perniagaan, anda berada di website yang tepat kerana Al-Ujab Clan akan bantu anda untuk menjadi JUTAWAN BERIMAN yang berjaya. InsyaAllah.

Buang sikap ragu-ragu dalam diri jika anda mahu mencapai apa yang anda inginkan. Take your first step and be a part of Al-Ujab Clan J

Apa yg menyebabkan saya pilih FOREVER sebagai bisnes utama saya

  • Produk FLP yang berasaskan makanan sunnah yang terbukti berkesan menyembuhkan pelbagai penyakit (dengan izin Allah).
  • Keuntungan lebih 35% bagi pengedar.
  • Insentif yang BEST dan MENAKJUBKAN
  • Mampu membantu orang untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat
  • Mempunyai mentor2 yang supportive untuk Berjaya
  • Banyak sebab lagi…..

Perasaan saya berada dalam Al Ujab Clan

Rasa sangat bersyukur dan beruntung berada dalam al  ujab clan kerana team yang supportive dan positif.

Goal Setting untuk tahun 2016

Nak capai insentif F2D..InsyaAllah

Jika anda teringin or terdesak nak buat bisnes part time. tapi tak tau macam mana nak mula. AL UJAB CLAN bantu. Klik Tolong ajar saya bisnes.

Tolong Ajar Saya Bisnes