Baru² ni Al Ujab Clan ade buat seminar bisnes online basic kat Nusa Bestari, Nusajaya Johor.
Lebih 40 peserta yang datang belajar & rata² mereka dah buat sales 5 hingga 6 angka sebulan…

Sales mereka sebelum ni langsung tidak menggunakan medium online untuk buat marketing.

Jadi seminar kali ini memang betul² ngam dengan requirement mereka.. Belajar basic dulu untuk tambah lagi sales bulanan.

Mula² belajar buat design gambar secantik photoshop… tapi tak pakai photoshop… hihihi… Yang ni.. assignment tiru gambar cikgu… Alhamdulillah.. dalam masa 30 minit belajar.. masing² terer dah buat design gambar lagi cantik dari photoshop.

Selama 2 hari peserta² dapat belajar ilmu yang boleh menambah pendapatan  sebagai network marketer.

Mereka diajar tentang:
💣 Rahsia design gambar secantik photoshop
💣 Buat iklan & copy writing
💣 FB Ads
💣 Rahsia jawap PM
💣 Teknik close sales:
🌀 Melalui Whatsapp
🌀 Melalui Website

💣 Video conference
🌀 Facebook
🌀 Skype
🌀 Webinar

JOM TENGOK APA KATA PESERTA² SEMINAR NI

Sebenarnya… Untuk buat sales 6 angka sebulan, kita perlu ada mentor yang sanggup ajar kita dari A to Z….

Mentor itu mesti sudah berjaya….dan betul² buat sales 6 angka sebulan…. (korang kena pandai² investigate tentang mentor korang ni ek).

Mentor yg dah berjaya ni..akan menjadi short cut kepada kejayaan kita.. mentor akan remind kita tentang segala do’s & dont’s.

Jadi.. Jika uolls berhajat untuk buat sales 6 angka sebulan… Jom daftar dengan Al Ujab Clan…

Inshaallah kami uolls akan di ajar bagaimana untuk
🌀 minimize risiko kerugian
🌀 mempercepatkan kejayaan membuat sales 6 angka sebulan
🌀 menggunakan fb ads, website dll untuk buat marketing

dan lain² lagi yang pasti nya BEST!!

PERLUKAN MENTOR UNTUK BELAJAR BISNES ONLINE?

DAFTAR MENJADI KREW AL UJAB CLAN & UOLL AKAN MENERIMA ILMU BISNES ONLINE

BERNILAI RIBUAN RINGGIT SECARA PERCUMA.

KLIK TOLONG AJAR SAYA BUAT BISNES