Siapa saya sebelum join FOREVER

Nama saya Norhana bte Salaman.Saya seorang surirumah sepenuh masa menjaga suami dan 2 orang puteri yg sedang membesar.

Sebagai surirumah sepenuh masa saya sentiasa berfikir macamana utk menambah pendapatan keluarga bg membantu suami saya lbh2 lagi dalam keadaan ekonomi sekarang..

saya pernah membuat dropship pakaian,brg2 keperluan harian dan saya pernah terlibat dalam satu perniagaan MLM sh***l*.

Pengalaman Bisnes

Bagi saya setiap yg saya ceburi ada saja pengalaman tersendiri..bila kita menjadi dropship bermakna kita tidak memegang stok,supplier yg akan pos brg,kadang2 ada yg supplier lmbat pos,,ada yg x sampai,ada yg pecah macam2 karenah saya jumpa..sh**l* pula saya rasa seperti terbeban sebab perlu cukupkan uv,pv untuk mendapat pangkat..apekah itu…sangat membebankan bagi saya.tapi saya ambil semua itu sebagai pengalaman bisnes saya.

Saya pernah juga membuat dropship dr barang2 Al Ujab..Blouse, tudung dan lain². masa buat dropship tu… ade dapat offer dr seseoang untuk diversify & tambah produk dengan jual aloe vera botol kuning tu… tapi saya x layan..sombongnya masa tu,hehe (jangan marah k.***a)

 

Lepastu sampailah satu masa saya nampak kejayaan demi kejayaan yang AL UJAB CLAN capai..saya memberanikan diri wasap salah seorang ejen AL UJAB CLAN. Saya sendiri Tanya tentang forever. rupenye kena daftar ahli RM90 dapat free sebotol AVG.masa tu pertengahan bulan memang rasa teragak2 nak daftar ahli.

sayang duit masa tu.Tapi ntah dari mana dating keberanian saya pinjam kad kredit suami untuk daftar ahli juga.Alhamdullillah ia bukan lah sia2.terlalu banyak manfaat yg kami dapat.

Permintaan amat diluar jangkaan,,saya sgt seronok kerana dapat membantu ramai orang yg memerlukan,,suami dan keluarga saya sekarang adalah pengguna tegar Aloe vera gel,Aloe berry nectar,Absorbent c dan Artic sea.

Apa yg menyebabkan saya pilih FOREVER sebagai bisnes utama saya

Saya semakin yakin dengan produk bila emak saya semakin sihat apabila mengambil aloe vera gel..kaki tiada lagi kebas2 bila duduk lama semasa yasin..sembahyang juga dah x sakit tidur juga menjadi lena.kakak saya pula berasa badan terasa segar dan tumit kaki tidak lagi sakit selepas mengambil aloe berry nectar.Banyak lagi sahabat2 yang dapat manfaat dr produk forever.

Alhamdullillah semakin hari saya semakin seronok dapat membantu ramai orang yang memerlukan.Malahan konsep syarikat sangat simple dan tidak membebankan..tiada uv,pv dan orang tangah.

Selain itu saya juga mendapat faedah2 yang disediakan di Al ujab clan. Group whatsapp & telegram yg sangat banyak membantu dan sering bertukar2 pendapat.

Kenapa saya yakin dengan FOREVER

1. Saya yakin dengan produk. Sebab saya sendiri boleh recover. Saya rasa bersalah kalau tak share dengan orang.

2. Saya yakin dengan company. Sebab dah wujud sejak tahun 1978 dan ada di 160 buah negara. Tak perlu saya nak cari stokis untuk restok. Direct sahaja di centre seluruh dunia. Mudahkan.

3. Saya yakin dengan diri sendiri. Sebab saya percaya, dengan berforever saya dapat bantu lebih ramai lagi orang untuk sihat & bantu mereka yang memerlukan untuk jana pendapatan tanpa modal dan zero kerugian.

Subhanallah

Perasaan saya berada dalam Al Ujab Clan

Saya sangat2 bersyukur berada dalam al ujab clan sebab saya dapat belajar untuk lebih positif, lebih sabar & paling gembira saya belajar untuk menjadi seorang leader dan menghasilkan lebih ramai lagi leader dalam team saya.
Ya Allah. Forever ni boleh jana pahala juga rupa2nya.

Goal Setting untuk tahun 2016
  1. Saya nak complete F2D Level 1 pada Jun ini.
  2. Saya nak complete F2D Level 2 pada Disember ini.
  3. Saya nak income 5 angka kepala 2 pada tahun ini.

Ya Allah. Kau berikanlah aku kesihatan, kekuatan dan ilmu yang melimpah2 supaya aku dapat bantu orang lebih ramai lagi…aamiin

Anda teringin nak buat bisnes, tapi takde sapa sudi ajar? hutang keliling pinggang sampai tak boleh nak modal bisnes?

AL UJAB CLAN bantu anda.. Klik Saya berminat 🙂

Saya Berminat