Siapa saya sebelum join FOREVER

Nama saya Aizil Haikal. Dilahirkan tahun 1983 di Kuala Lumpur. Mempunyai degree in Chemical Engineering.

Sebelum join forever, saya bekerja di syarikat XXX dengan income 5 angka sebulan. Saya juga pernah bekerja di Dubai dengan income yang sangat tinggi. Walaupun mempunyai income yang selesa, saya tetap cuba untuk berniaga bermula dengan menempah jubah Vietnam, jual buku telaga biru, jual burger dan lain-lain. Juga saya pernah kerugian lebih RM100k kerana kesilapan dalam perniagaan. Walaupun begitu, saya tidak putus asa dan pergi menuntut ilmu perniagaan dan marketing dengan Jootawan group serta anak murid SifuFbads.

Pada awal tahun 2016, saya dipilih sebagai insan bertuah mendapat VSS. Bagi sebahagian orang, mereka takut jika company berhentikan mereka. Tetapi lain pula bagi saya kerana saya rasa AMAT BERUNTUNG dan GEMBIRA dapat VSS. Apabila saya diberhentikan kerja malah diberi duit VSS, ia membuka peluang untuk lebih FOKUS dan komited dalam bisnes. Saya sentiasa positif dan optimis.

Ramai kawan bertanya, adakah saya akan kerja kembali di ofis ‘makan gaji’? Saya jawab, selagi kita tidak usaha sungguh-sungguh berniaga, selagi itu kita tidak tahu kita akan berjaya atau tidak. Baru usaha sikit, kita dah fikir nak kembali kerja makan gaji, maka ia akan buat kita cepat putus asa apabila ada sedikit ujian dan jadi penghalang untuk berjaya dalam perniagaan.

Apa yang menyebabkan saya pilih forever sebagai bisnes utama saya dan kenapa saya yakin dengan FOREVER

  1. Kerana produknya dalam kategori produk terdesak.
  2. Produk mempunyai testimony RECORDED dan LIVE dari pesakit yang dah sembuh.
  3. Kerana perniagaan yang low risk dan boleh diwarisi
  4. Sistem yang senang nak faham dan Tiada orang tengah, tiada pairing dan tiada Pv/Bv.
  5. Keuntungan lebih 35% bagi pengedar seumur hidup
  6. Insentif yang BEST GILER!

Perasaan saya berada dalam Al Ujab Clan

Team Al Ujab very supportive and motivate each other.

Goal Setting untuk tahun 2016

Nak capai insentif F2D dan CBM.

Berminat untuk sertai kami?
Saya berminat