Cerita Puan Latifah Ahlal

Saya Latifah Bte Ahlal, suri rumah sepenuh masa.  Sebelum ni bekerja sebagai Travel Assistant selama 8 tahun.  Pagi keluar kerja, sampai rumah kadang2 sampai larut malam.  Lebih2 lagi bila musim cuti sekolah.  Tidak di benarkan mengambil cuti langsung.  Bayangkan kalau kebetulan terpaksa ambil cuti sakit!  Gementarkan nak call office and inform yang kita ni sakit!!!  Haizzz…  So saya ambil keputusan berhenti kerja selepas melahirkan anak kedua saya.

 

Setelah tu saya mendapat pekerjaan sebagai Admin and Sales co-ordinator di company menjual air mineral.  Alhamdulillah kerja very straight forward.  Tetapi setelah 8 tahun bila anak2 mula membesar dan memerlukan banyak perhatian, saya memutuskan untuk berhenti kerja.  Lebih2 lagi bila anak sulong saya akan menduduki peperiksaan PSLE.

 

Hati saya tertarik apabila melihat video demo maggi share di FB.  Saya pm dan Alhamdulillah mendapat balasan pm dari insan yang sangat ikhlas dan bersungguh2 ingin memperkenalkan saya dengan produk terdesak ni.  Bayangkan beliau berdua sanggup turun Singapore semata2 nak mengajar saya cara2 untuk menolong insan lain yang terdesak untuk sihat. Ya Rabb.. sungguh mulia hati mereka ni walaupun mereka tahu yang saya ni tiada pengalaman langsung untuk mempromosikan produk2 ini di fb.

Setelah menerima penghujahan mengenai system dan segala benefit yang Forever janjikan, saya tidah teragak2 untuk terus jadi ahli.  Saya nampak peluang yang sangat bagus di Forever.  Lebih2 lagi setelah mengkaji 3 konsep.

Kebetulan selang seminggu dua setelah menjadi ahli.. Kakak saya di timpa penyakit kayap.  Doctor hanya kasi ubat mkn.  Beberapa hari selepas itu Kakak saya cuba ikhtiar dgn pengambilan produk Forever setelah keadaan kayap tu tak menampakkan kesan positif. Saya syorkan produk dalaman dan luaran.  Alhamdulillah 3 – 4 hari selepas tu kayap susut. Asbab dari produk Forever.  Emak saya yang berumur 86 tahun juga dapat merasa kebaikan produk Forever ini.

Saya sangat2 bersyukur ditemukan dengan produk yang mampu menyihatkan tubuh badan kita luaran dan dalaman.  Produk keperluan kita sehari2 dari hujung rambut hingga hujung kaki.  Team alUjabClan yang sama2 membantu dan menyokong diantara satu sama lain menjadi satu kekuatan dalam diri ini untuk buat yang terbaik.

2016 saya akan bersama-sama di pentas kejayaan bersama orang-orang hebat!!! SEE YOU AT THE TOP.

Berminat untuk sertai kami?
Saya berminat