Siapa saya sebelum join FOREVER

Saya Puan Siti Fadzilah binti Zakariah, kelahiran Kepala Batas, Pulau Pinang. Sekarang menetap di Sungai Petani, Kedah bersama suami dan 2 cahayamata. Anak ke 5 dari 6 adik beradik.  Mak dan ayah masih ada sihat sejahtera walaupun telah berusia.

Siapa saya ek?Saya sudah menjadi surirumah sepenuh masa pada tahun 2015 semasa mengandung anak ke 2 sehingga la sekarang sedang mencari peluang bisnes dropship kononnya. Hehehe… supaya mudah nak menguruskan anak yg dah mula memasuki alam persekolahan dan juga baby yang tak sanggup saya biarkan orang lain yang mengasuh!

Sebelum menjadi surirumah sepenuh masa saya ialah seorang usahawan internet, pernah mengumpul bersih RM1 juta dari bisnes Networking yang lepas  , pernah mempunyai 3 buah SPA dan terapi di sekitar Pulau Pinang dan Kedah, pernah mempunyai sebuah restoren di Sungai Petani. Pernah mempunyai  kereta Satria, Perdana,Vios, Mercedes 200c, BMW  f10 5 series, Triton dan  Wish.  Tapi tu semua kisah lama.  .  Semua ini berlaku bermula sejak thn  2008 – 2015.

Oh ya, sebelum saya jadi semua yang di atas ni, saya ialah seorang guru siswazah yang sangat komited terhadap kerjaya. Namun hilang minat mengajar setelah saya menceburi bidang perniagaan dengan income yang lumayan bermula pada tahun 2008 dan resign pada tahun 2010.

Pengalaman Bisnes

Saya mula terjoin bisnes Networking online pada tahun 2008 semasa sedang melanjutkan pengajian dalam bidang Master Pendidikan.  Search punya search sy terjumpa dan terjoin dengan modal RM4k lebih, produk yg sgt bagus, dr oversea, di sini lah bermulanya kisah suka duka , tapi suka lebih banyak lah.

Rezeki Alhamdulillah sangat lumayan dan network saya berkembang ke seluruh Malaysia, Singapore dan Indonesia. Saya juga pernah di lantik menjadi Duta Malaysia di sponsor sepenuhnya untuk produk tersebut untuk menghadiri event di Las Vegas dan pernah berucap di hadapan Mat n Minah Salleh kira-kira 5000 orang.

Speaking London la saya kan.. Tapi ok la, menjadi idola sat kepada mat n minah Saleh ni, mmg sungguh menyeronokkan! Terpaksa tinggalkan anak sulong yang masih kecil dgn suami pada ketika itu. 3 kali berturut3 (3tahun) company sponsor saya ke sana. Pernah juga masuk di dalam beberapa majalah di Malaysia dan entah berapa kali ke California, London, New York , Indonesia, Singapore berkenaan bisnes dan lawatan percuma ke sana.

Taiwan ja saya tak sempat pergi kerana keadaan kesihatan merosot. Saya menjual produk kesihatan, tapi kesihatan saya merosot! Percaya tak? Logik ka tak? Hihihihi… Bermula dari masalah  kesihatan , pendapatan saya pun merosot. Dan pada ketika itulah saya tak mampu nak beronline pun. Buka laptop  boleh mengantuk berbanding dengan 4-5 tahun lepas saya boleh berniaga dengan gigih dan tekun serta bersungguh-sungguh.

Tak  apalah,sy buka lembaran baru. Saya yakin ini  hanya asbab sahaja utk saya dipertemukan dengan FOREVER. Hanya ALLAH TAALA yang Maha Mengetahui hikmah disebaliknya.

Apa yg menyebabkan saya pilih FOREVER sebagai bisnes utama saya

Saya sukakan produk kesihatan.

Saya melihat system di dalam forever yang mudah lagi memudahkan untuk semua orang. Produknya pelbagai dan boleh mendapat untung runcit yang banyak kalau bersifat rajin membuat promosi. Malah keuntungan runcit lebih banyak sekiranya dah naik pangkat.

Forever tiada orang tengah. Daftar ahli terus boleh beli dengan harga kilang.

BISNES NI BEST SEBAB IANYA SESUAI KEPADA ORANG YANG TAK BERAPA PANDAI NAK BINA NETWORK ANDA BOLEH MEMILIH UNTUK MENJADI JURUJUAL ONLINE/OFFLINE. BOLEH JUGA BUAT DUIT, CUMA CARI LA MENTOR YANG BETUL DAN BOLEH MEMBIMBING KITA SUPAYA BERJAYA BUAT SALE.

Kenapa saya yakin dengan FOREVER

Makanan sunnah  dan produk mampu milik.

Saya bermula dengan modal RM90 untuk produk pertama dan  join  sebagai member biasa sahaja. Berpuluhlipat kali ganda murah dibandingkan dengan bisnes terdahulu.  Saya sengaja tidak mahu register sebagai VIP dengan modal RM1300 kerana saya nak test market. Nak tengok samaada saya mampu menjual atau tidak produk ini.  Alhamdulillah,dengan izin dari ALLAH TAALA  selepas 3minggu saya dah capai 2cc, otomatik VIP dan mendapat keuntungan runcit 35%. Maksudnya saya berjaya membuat sales dengan produk terdesak ini.

Saya memulakan bisnes dengan Forever menggunakan modal RM90 dan cuba untuk merasakan kesusahan sekiranya bermula dengan modal kecil. Dan ternyata Forever mampu untuk memberi ruang kepada golongan tersebut. Saya telah berjaya membuktikannya! Jadi tiada alasan lagi ya…

Kepada adik-adik yang sedang membaca kisah saya ni, jadikan prinsip ‘DIMANA ADA KEMAHUAN DI SITU ADA JALAN, ALLAH AKAN PERMUDAHKAN,NIATKAN NAK MEMBANTU LEBIH RAMAI ORANG DILUAR SANA MENJADI SIHAT’

Perasaan saya berada dalam Al Ujab Clan

Saya terkejut kerana tidak menyangka bisnes ini ada group, ada ilmu yang tersangat banyak, ada team dlm telegram yang berkongsi TESTIMONI, CARA BERIKLAN OFFLINE/ONLINE, SOFTSELL dan pelbagai panduan lain yang menunggu kita untuk mengaplikasikan dalam marketing bisnes kita sendiri

Saya tidak pernah bersua muka dengan leader-leader hebat ini, kerana jarak kami yang begitu jauh, sy di utara, depa di selatan. Namun itu bukan alasan untuk saya tidak sukses –Berjaya buat sale pada tahap saya ni la, Alhamdulillah buat sale dan duplicate saja apa yang dah pernah mereka lakukan, sy seronok kerana mendapat support yang mantap dari leader di atas dan kami hanya berhubung di alam maya shj.

Kepada anda yang sedang membaca sekarang ni, jangan berlengah lagi. Inilah bisnes yang boleh kita jadikan sumber pendapatan hanya dari rumah. Kalau saya boleh buat sale, anda yang hebat yang sedang MEMBACA ni lagi la hebat, confirm boleh buat!

Goal Setting untuk tahun 2016

Meluaskan kuasa FOREVER dan   Free Tour ke Dubai 2017… BUSINESS IS FUN!

Yang nak belajar bisnes online & offline bolehlah google al ujab clan….  Especially yang selalu stress dan ada berangan nak berhenti kerja, atau kepada student yang nak cari income tambahan, ibu-ibu bapak-bapak tu cepat2 berjemaah dengan AL UJAB CLAN  naa.

Bab produk jangan risau, terlalu ramai orang di luar sana belum menggunakan lagi produk forever, tanggungjawab kita untuk promosi Mana tau kot rezeki kita semua naik 1kapal ke Dubai nanti..free lak tu. Jom sapa yang suka melencong eh melancong jom jom jommmm.. dan siapa yang suka tiru?mai tiru leader2 hebat kita tu..

Free coaching marketing Online & Offline.

Nak tau apa rahsia saya berjaya dalam setiap bisnes yang saya buat? nak saya ajarkan? Klik Tolong ajar saya bisnes

Tolong Ajar Saya Bisnes